DE ARTISSAN WELLNESS AANPAK

Wellnessproducten in hoogkwalitatieve maatwerkuitvoering aan een correcte prijs

Artissan Wellness is in de eerste plaats een producent van wellnessproducten. Wij verkopen de ShowerCocoon, InfraCabin, InfraPilar en sauna’s via sanitaire groothandels en wellness specialisten. Onze producten staan in hun showrooms opgesteld waar je ze ontdekt onder de deskundige begeleiding van de lokale verkopers.

Plan je een bezoek aan een showroom, breng dan zeker een plan van de badkamer of wellnessruimte mee. Dat maakt het gesprek met de verkoper zoveel makkelijker. Uiteraard ben je ook steeds welkom in onze eigen showroom. Ook dan is het aangeraden om een plan of situatieschets mee te brengen.

Het spreekt voor zich dat scherp maatwerk een degelijke voorbereiding vraagt. Daarom komen wij ter plaatse om de ruimte nauwkeurig op te meten. Op basis hiervan maken we jouw wellnessproduct op maat in onze eigen ateliers. Eenmaal afgewerkt komt een ervaren vakman het maatwerk bij jou installeren. Dit uiteraard op basis van een gedetailleerde offerte zodat je van bij de start goed weet waar je aan toe bent.

Heb je interesse in een van onze wellnessproducten? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij helpen je met plezier.